**TEAMSPEAK**

Archives of previous announcements

Moderators: duglas, piercer, KMS

Locked
User avatar
Messtin
91st Officer
Posts: 3674
Joined: Mon Dec 27, 2004 8:51 pm
Location: United Kingdom

Mon Oct 12, 2009 9:13 am

STEP 1
Image

STEP 2
Image

STEP 3
Image

STEP 4
Image

STEP 5
Image

STEP 6
Image

STEP 7
Image

STEP 8
Image

STEP 9
Image

STEP 10
Image

STEP 11
Image

STEP 12
Image

STEP 13
Image


Made by delta96
Image

+53° 46' 11.20", -1° 3' 44.82"
Messtin
Officer
91st Sturmbattalion

vinci
91st sturmbattalion XXO
Posts: 1120
Joined: Tue May 24, 2005 4:28 am

Tue May 04, 2010 4:05 pm

Here is the link for downloading the TS2 in archive section:

http://www.teamspeak.com/?page=downloads&archive=1
Vinci
Officer of the 91st Sturmbattalion

Krazydog
91st Sturmbattalion XO
Posts: 910
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:12 am

Thu Aug 12, 2010 4:37 pm

Also, please note that on Teamspeak it is useful to set up HOTKEYS for Volume Control. This allows you to mute teamspeak temporarly in game when people are talking too much on TS and you need to hear the game sounds around you:

After setting up Teamspeak 2, you need to do the following:

1). Go to SETTINGS, and then KEY SETTINGS
2). Click on ADD
3). Select SET VOL
4). Click the Key on your keyboard that you want to make the 'mute hotkey' and set Volume = 0%
5). Click on ADD again
6). Make a 2nd hotkey from your keyboard to set volume back to normal again , I set volume = 50%

You will now be able to switch the TS sound on and off as needed while still playing the game.

IMPORTANT NOTE: Make sure you pick hotkeys on your keyboard that WW2Online does not use in game, otherwise you may accidently jump out of an airplane or something while you are trying to mute TS :) Check your keybind settings for equipment in game. Don't forget to check some of the rare equipment like the HE-111 or a Destroyer that may use more hotkeys than other equipment. Cheers!

conesq
Posts: 142
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:14 am
Location: Canberra, Australia

Sat Aug 14, 2010 1:46 am

works great, thanks Krazy
Image

Sid49
91st Officer
Posts: 2454
Joined: Fri Feb 05, 2010 11:27 am
Location: Bristol UK

Tue Oct 26, 2010 11:03 am

We have our own 91st channel now but you need to change one setting in your connect panel

you need to change the Default Channel to

[*8-2] 91st Sturmbattalion

Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 14 guests